Καταγγελία του ΚΚΕ Κοζάνης προς τον Δήμο Κοζάνης σχετικά με το 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη



Ενοχλείται η Δημοτική Αρχή από την προπαγάνδιση των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην πόλη της Κοζάνης, του μεγαλύτερου πολιτικού-πολιτιστικού ραντεβού νεολαίας σε όλη την Ελλάδα. Αποτέλεσμα της «ενόχλησης» είναι το να εξαφανίζονται εν μία νυκτί όλα τα υλικά προπαγάνδας του Φεστιβάλ (αφίσες, χαρτόνια, πανό) από όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης.

Το ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν έδειξε την ίδια «ευαισθησία» για άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ, πολλές εκ των οποίων οργανωτής ήταν ακόμα και ο ίδιος ο Δήμος Κοζάνης, απλά επιβεβαιώνει ότι αυτό που τους ενοχλεί και τους φοβίζει είναι το ίδιο το περιεχόμενο και το μήνυμα του Φεστιβάλ μας.

Καλούμε όλες οι νέες και οι νέοι, να συμμετέχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μας, με τίτλο «Να ζεις, να τολμάς να προχωράς – για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον Σοσιαλισμό».

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι το εξής:

Παρασκευή 10/9, 20.00

  • Συναυλία με νεανικό συγκρότημα
  • Συζήτηση με μαθητές με τίτλο: «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;»
  • Stand up comedy από τον Άγγελο Σπηλιόπουλο
  • Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη

 

Σάββατο 11/9, 20.00

  • Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη
  • Συζήτηση με φοιτητές με τίτλο: «Για το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας»
  • Συναυλία με τον Σπύρο Γραμμένο

 

Το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με θέμα «Δυνατότητες και Ανάγκες 21ου αιώνα – “Green New Deal” ή Σοσιαλισμός».  Επίσης θα υπάρχουν Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, παιδότοπος και πολλά άλλα.

 

Τ.Ο. Κοζάνης του ΚΚΕ

Τ.Ο. Κοζάνης της ΚΝΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.