ΑΝΚΟ: Πρόσκληση σε μελετητές και γραφεία συμβούλων για συμμετοχή σε ενημερωτική εκδήλωση



Η ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων στην Προτεραιότητα 4 «Αύξηση της απασχόλησης και εδαφικής Συνοχής» με τίτλο «Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών», καλεί τους μελετητές – γραφεία συμβούλων της Δυτικής Μακεδονίας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας την «Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος», που έχει αναρτηθεί στο https://forms.gle/Q9XG7aPh1TbP5vFr8 προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ενημερωτική εκδήλωση για την εν λόγω πρόσκληση.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι προϋποθέσεις – δυνατότητες επενδυτικών ευκαιριών για τους δυνητικούς δικαιούχους από την Πρόσκληση, ο οδηγός εφαρμογής και τα Παραρτήματα, ενώ θα δοθούν και οι απαιτούμενες διευκρινήσεις για την ορθή υποβολή των αιτήσεων στήριξης από τους συμβούλους.

Η Πρόσκληση με τα Παραρτήματά της έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα :www ankoleader.gr και έχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο ΠΣΚΕ 10/11/2021.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΑΝΚΟ, Φον Καραγιάννη 1-3 Κοζάνη, Αίθουσα Συσκέψεων (3ος όροφος) και στην περίπτωση που η συμμετοχή είναι μεγάλη, θα προγραμματιστούν περισσότερες από μία συναντήσεις, ώστε να τηρούνται τα μέτρα προστασίας COVID.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.