ΠΔΜ: 14ο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (ICOAE) 26-28 Αυγούστου 2021



Το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά το 14ο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (ICOAE), σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί 26 με 28 Αυγούστου και θα φιλοξενηθεί για αυτή τη χρονιά στους χώρους του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή ερευνητές οικονομολόγους από ποικίλα πεδία Εφαρμοσμένων Οικονομικών, από διαφορετικές χώρες, προκειμένου να ανταλλάξουν μεθόδους και ιδέες. Ενδεικτικά αναφέρονται τα πεδία της Εφαρμοσμένης Μικροοικονομίας και Μακροοικονομικών, των Εφαρμοσμένων Χρηματοοικονομικών, της Εφαρμοσμένης Αγροτικής Οικονομίας κλπ.

Στο ICOAE 2021 θα παρουσιαστούν 53 επιστημονικές εργασίες 110 ερευνητών από 13 διαφορετικές χώρες. Tα αποτελέσματα (ερευνητικές εκροές) του Συνεδρίου θα δημοσιευθούν από τον Διεθνή Εκδοτικό Επιστημονικό Οίκο SpringerSpringer Proceedings in Business and Economics‘ με τον τίτλο «Advances in Quantitative Economic Research – 2021 International Conference on Applied Economics (ICOAE2021)».

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο μπορείτε να πατήσετε εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.