Σκοτώνει επιθετικά η Γουέστ Χαμ, ντουμπλάρει τις νίκες η Μποαβίστα



Η πλήρης αξιολόγηση της stoiximan!

  1. Γουέστ Χαμ – Λέστερ (22:00)

Μεταφερόμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ. Εντυπωσιακή η Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα, ανέτρεψε δύο φορές το σκορ κόντρα στη Νιούκαστλ και έφτασε στη νίκη με 4-2. «Όλα τα λεφτά» ο Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος είχε ασίστ και γκολ, ενώ αστόχησε και σε πέναλτι. Αμφίβολος ο Μασουακού, δεν έχει άλλα προβλήματα ο κόουτς Μόγες. Τυχερή η Λέστερ, γλίτωσε σε αρκετές ευκαιρίες της Γουλβς και πήρε τη νίκη χάρη σε τέρμα του Βάρντι. Ο θετικός στον ιό Μπέρτραντ προστέθηκε στις σταθερές απουσίες της, μόνο ο Καστάν έχει πιθανότητες να προλάβει.

Προγνωστικό: Η Γουέστ Χαμ έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και η άμυνα της Λέστερ που πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στη Γουλβς πιθανόν να έχει πρόβλημα. Δεκτός ο άσος σε αποδόσεις οριακού φαβορί, κρατάμε το 2.55. 

  1. Μποαβίστα – Σάντα Κλάρα (23:15)

Ολοκληρώνουμε με ματς από την Πορτογαλία. Η Μποαβίστα έπιασε σπουδαία απόδοση κόντρα στην Πάκος Φερέιρα και επικράτησε με 3-0. Βοήθησαν οι νεοφερμένοι παίχτες, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα.Εντυπωσιακή η εντός έδρας παράδοσή της κόντρα στη Σάντα Κλάρα, έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς. Εντυπωσιακή και η Σάντα Κλάρα στην Ευρώπη, επικράτησε της Παρτίζαν 2-1 και θα διεκδικήσει την ερχόμενη Πέμπτη στο Βελιγράδι την παρθενική της πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο. Επιστρέφουν κάποιοι παίχτες που βρίσκονταν σε καραντίνα, όμως ενδέχεται να γίνει ροτέισον.

Προγνωστικό: Το μυαλό της Σάντα Κλάρα είναι λογικό να βρίσκεται στην Παρτίζαν, μπορεί να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής η Μποαβίστα. Στο 2.30 ο άσος.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ στο Foxbet.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.