Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Κοζάνης για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου



Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίασή της, αποχαιρετά σήμερα, Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, με βαθιά θλίψη τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΙΧΑΛΟ, που έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή στις 6/8/2021, ξαφνιάζοντας και συγκλονίζοντας με τον θάνατό του ολόκληρη την Επιμελητηριακή και Επιχειρηματική κοινότητα της χώρας μας.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ υπήρξε Άνθρωπος πολυπράγμων και δραστήριος με διάθεση προσφοράς και ανεξάντλητης αγάπης προς τον συνάνθρωπο, τις αξίες της επιχειρηματικότητας και τον Επιμελητηριακό θεσμό. Με ζήλο, πάθος, πίστη και απαράμιλλη αφοσίωση υπηρέτησε κατά την πολύχρονη θητεία του τα Επιμελητηριακά πράγματα.

Δυναμικός και δημιουργικός σε ότι έκανε. Εμβληματική προσωπικότητα με υψηλές αξίες και ιδανικά, που τον έκαναν αγαπητό σε όλους, αφήνει πίσω του, ως ανεκτίμητη παρακαταθήκη σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και τους ανθρώπους των, ισχυρό και διαχρονικό το αποτύπωμα του αξιόλογου έργου που επιτέλεσε και που τόσο άδικα διέκοψε ο αδόκητος θάνατός του.
 

 
Για να Τιμήσουμε την Μνήμη του προβαίνουμε στην έκδοση του παρόντος «ψηφίσματος» με το οποίο αποφασίζεται :

-Να αποσταλεί συλλυπητήρια επιστολή εκ μέρους της ΔΕ, του ΔΣ του προσωπικού και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην ΚΕΕΕ και το ΕΒΕΑ με την παράκληση να διαβιβαστεί στην οικογένεια του Εκλιπόντος

-Να υποσταλεί η σημαία στο κτήριο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στην οδό Ι. Φαρμάκη 2, στην πόλη της Κοζάνης την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας

-Να τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της Δ.Ε. και του Δ.Σ.

-Να διατεθεί ένα ποσό σε ευαγή ιδρύματα καθ΄ υπόδειξη της οικογενείας του

-Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ της Π.Ε. Κοζάνης και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στα Γραφεία του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος
του Επιμελητηρίου Κοζάνης
Ιωάννης Μητλιάγκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.