Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Καστοριάς: Κάλεσμα για βοήθεια σε πυρόπληκτες περιοχές



Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καστοριάς γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Ενδεικτικά αναφέρονται είδη:

φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα εβαπορέ και βρεφικό, νερά, κονσέρβες, χυμοί, τροφές για ζώα, είδη υγιεινής (χαρτί υγείας, αντισηπτικά, σαπούνια, βαμβάκι, πάνες κλπ) και φαρμακευτικά είδη (παυσίπονα, αλοιφές εγκαυμάτων, pulvo), καθώς επίσης και είδη ρουχισμού.
 

 
Η συγκέντρωση όλων των ειδών θα γίνεται στο νέο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καστοριάς, στην περιοχή Χλόη (εργατικές κατοικίες), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, έως και την Πέμπτη 12 Αυγούστου.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τη δωρεά μεταφορά τους από ιδιωτική εταιρεία διανομής, τόνισε πως “αυτό που κάνουμε όλοι μας τη δεδομένη στιγμή είναι μία πρώτη παροχή βοήθειας, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υπέστησαν τις τραγικές καταστροφές των πρόσφατων πυρκαγιών”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.