Pedrosa vs Rossi και Ducati για νίκη



Γράφει ο «The Biker»:

Τα κορυφαία Online casino για το 2021

Γεια σας φίλοι μου. Η μάχη της pole position  στην πίστα της Στυρίας στην Αυστρία ήταν αρκετά σκληρή, με τoν Jorge Martin με τη δορυφορική Ducati να παίρνει τη 2η pole position του σε μόλις πέντε αγώνες στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP. 

Ο Ισπανός ήταν συγκλονιστικός, αφήνοντας πίσω του τον Bagnaia με την εργοστασιακή Ducati, ενώ τρίτος βρέθηκε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Fabio Quartararo. Ο Ζarco εκκινεί 6ος, ενώ οι Pedrosa και Rossi από τις θέσεις 14 και 16 αντίστοιχα.

Ας δούμε αναλυτικά την σειρά εκκίνησης:

Martin, Bagnaia, Quartararo, Miller, Mir, Zarco, A.Espargaro, M.Marquez, Vinales, Nakagami, A.Marquez, Oliveira, Rins, Pedrosa, P.Espargaro, Binder, Rossi, Marini, Lecuona, Bastianini, Savadori, Petrucci, Crutchlow.

Oι προτάσεις μας για τον αγώνα:

Δεν έχει πάει και πολύ καλά η φετινή χρονιά για τη στήλη μας. Είναι πάντα δύσκολες οι προβλέψεις στο MotoGP, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει το αντίβαρο του κανονικού Marquez. Eκείνου που είτε κέρδιζε είτε έχανε και κάπως υπήρχε μία κανονικότητα. Ας αφήσουμε όμως τις δικαιολογίες και ας δούμε τις τέσσερις επιλογές μας:

Διάβασε την συνέχεια και περισσότρα προγνωστικά Moto GP στο Foxbet

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.