Καλλιόπη Βέττα: «Άμεση ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών του Λιβαδερού» – Συνάντηση με το Κοινοτικό Συμβούλιο



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε σε συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιβαδερού όπου ήταν παρόντες, ο Πρόεδρος κ. Κ. Παπαχαρισίου και τα Μέλη του Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι Σερβίων κ.κ. Β. Αγοραστός και Μ. Βητόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δ. Αλεξόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μ. Γκουτζιομήτρος.

Στην συνεδρίαση, που έγινε κατόπιν αιτήματος της κ. Βέττα, έγινε ευρεία αναφορά στα προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει το Λιβαδερό και η ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν, εκτός των άλλων, την ύδρευση και τις πομόνες – ένα πρόβλημα που λύθηκε, προς το παρόν, με τη συνδρομή του Δήμου-, τη λειτουργία βιολογικού καθαρισμού και την αναγκαιότητα δημιουργίας φράγματος για την άρδευση των χωραφιών του κάμπου.

Παράλληλα, τέθηκε εκ μέρους του Συμβουλίου, ο φόβος των κτηνοτρόφων για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης των βοσκοτοπιών, σε περίπτωση τοποθέτησης Φ/Β, καθώς δεν υπάρχει ειδικό χωροταξικό σχέδιο.
 

 
Η κ. Βέττα επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση με τα ογκώδη απορρίμματα, με τη περισυλλογή να γίνεται σε τακτική βάση από οριοθετημένο σημείο, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο της απόθεσης σε επικίνδυνες και παράνομες χωματερές.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε για τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που έχει λάβει για την επίλυση προβλημάτων του Λιβαδερού, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Τέλος, τόσο η Βουλευτής, όσο και οι παριστάμενοι, συμφώνησαν να έχουν τακτική επικοινωνία και κοινή στρατηγική, ώστε να προωθηθούν λύσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της περιοχής.

Γραφείο Βουλευτή

Καλλιόπη Βέττα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.