Κοζάνη: Νέες περιοχές και οδοί που θα υπάρξει διακοπή νερού την Παρασκευή 6 Αυγούστου – Δείτε αναλυτικά



Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων Άνω Κώμης – Κάτω Κώμης – Κήπου – Καισαρειάς – Σπάρτου – Σταυρωτής – Πύργου – Ανατολής – Αμυγδαλιάς, ότι λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΚ από 07:30 έως 14:30 θα υπάρξει πιθανή αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/08/2021.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί μετά την ηλεκτροδότηση των παραπάνω αντλιοστασίων από τη ΔΕΔΔΗΕ

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
 

 

 
Αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης για την ολοκλήρωση διασύνδεσης του αγωγού ύδρευσης ΖΕΠ και Τ.Κ ΚΛΕΙΤΟΥ του Δήμου Κοζάνης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της ΖΕΠ και της Τ.Κ Ν. ΚΛΕΙΤΟΥ του Δήμου Κοζάνης, ότι προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες διασύνδεσης του νέου αγωγού ύδρευσης με τον υφιστάμενο αγωγό θα υπάρξει αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης αύριο Παρασκευή 06-08-2021 από 08.00 πμ μέχρι τις 13.00 μ.μ για την περιοχή της ΖΕΠ και από 08.00 πμ μέχρι τις 16.00 μ.μ για το Ν. ΚΛΕΙΤΟΣ.

 Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης λόγω αντικατάστασης εξοπλισμού (Παρασκευή 06/08/2021)   

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης της Κοζάνης που διαμένουν  η δραστηριοποιούνται  στην ευρύτερη περιοχή ”ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ’’ και συγκεκριμένα στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς: 

– 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ – ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΥ – Θ. ΜΙΛΗΣΙΟΥ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ – ΠΛΑΤΩΝΟΣ – ΙΩΣΗΦ ΛΙΑΠΗ  

ότι προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες για την αντικατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού σε φρεάτιο της ύδρευσης, θα υπάρξει διακοπή και ενδεχόμενη αρρυθμία υδροδότησης αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 από τις 12.30 μέχρι τις 16.00.  

 

 

Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης λόγω αντικατάστασης εξοπλισμού (Παρασκευή 06/08/2021)   

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της πόλης της Κοζάνης που διαμένουν  η δραστηριοποιούνται  στην ευρύτερη περιοχή ”ΠΛΑΤΑΝΙΑ’’ και συγκεκριμένα στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς: 

– ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ – ΓΑΛΙΛΑΙΟΥ – ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ – Ι. ΚΑΚΛΙΔΗ 

ότι προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες για την αντικατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού σε φρεάτιο της ύδρευσης, θα υπάρξει διακοπή και ενδεχόμενη αρρυθμία υδροδότησης αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 από τις 09.00 μέχρι τις 12.30.  

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από τη ΔΕΥΑΚ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.