Στις παραλίες οι Κοζανίτες για “ανάσα” δροσιάς – Ψηλά στις προτιμήσεις οι παραλίες της Πιερίας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Σε ένα απέραντο καμίνι μετατράπηκε όλη η χώρα από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες.

Το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές ξεπέρασε τους 40 βαθμούς κελσίου, γεγονός που οδήγησε τον κόσμο να αναζητήσει “ανάσα” δροσιάς στις παραλίες.

Η πόλη της Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου ήταν αισθητά πιο άδεια από κάθε άλλο Σαββατοκύριακο,  ενώ η κίνηση στους παραθαλάσσιους  προορισμούς σταδιακά αυξήθηκε από την αρχή της περασμένης εβδομάδας που ξεκίνησε το θερμόμετρο να ανεβαίνει, με ιδιαίτερη κορύφωση το τριήμερο.

Την τιμητική τους είχαν όλες οι παραλίες  Πανελλαδικά, όπου έσφυζαν από κόσμο που αναζητούσε διαφυγή από τον καύσωνα.

Οι Κοζανίτες φαίνεται να έδειξαν μια ιδιαίτερη προτίμηση στις παραλίες της Πιερίας, όπου διαχρονικά είναι ψηλά στις προτιμήσεις τους, με  αρχικό γνώμονα τον πιο σύντομο παραθαλάσσιο προορισμό από την πόλη της Κοζάνης.

Ιδιαίτερη κίνηση είχαν οι παραλίες του Πλαταμώνα, των Νέων Πόρων, της Λεπτοκαρυάς, της  Πλάκας Λιτοχώρου και της Κατερίνης.
 

 
Αυξημένη ήταν η κίνηση  αυτοκινήτων που παρατηρήθηκε στα κατά τόπους διόδια, με αρκετά μεγάλες ουρές κατά διαστήματα.

Η κορύφωση της κίνησης στα διόδια παρατηρήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, όπου ο κόσμος επέστρεφε στη βάση του.

Ο καύσωνας όπως αναφέρουν οι μετεωρολογικές προγνώσεις θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα και αναμένεται νέα μαζική φυγή σε παραθαλάσσιους προορισμούς.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τις παραλίες των Νέων Πόρων:

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στις παραλίες οι Κοζανίτες για “ανάσα” δροσιάς – Ψηλά στις προτιμήσεις οι παραλίες της Πιερίας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Ποιο εύκολα προσβάσιμες είναι οι παραλίες της Ηγουμενίτσας και πολύ ποιο καθαρές.Και κυρίως σε λογικοτερες τιμές όλες οι υπηρεσίες ( καφέ ποτό φαγητό)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.