Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Κοζάνης «Σταγόνα Ελπίδας» – Το νέο Δ.Σ.



Μετά από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στις 21/7/2021, στα γραφεία του Συλλόγου Σταγόνα Ελπίδας. Ακολούθησε πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα κ. Χρήστου Σκόρδα στις 27/7/2021 και συγκρότηση του νέου Δ.Σ σε σώμα.

Στην συνεχεία εκλεχτήκαν ομοφώνα για το Δ.Σ:
1)Σκόρδας Χρήστος Πρόεδρος
2) Τσίπου Αγνή Γραμματέας
3)Κυριακίδης Αντώνης Αντιπρόεδρος
4)Παπαγεωργίου Αντωνία Ταμίας
5)Χαλκίδης Γεώργιος Μέλος Δ.Σ

Για την Ομοσπονδία
1)Βόμβας Κων/νος
2)Σκόρδας Χρήστος
 

 
Για την εξελικτική επιτροπή
1)Βαρσάμη Ευαγγελία
2)Ντουμάνη Δήμητρα
3)Νατσαρίδης Ευστάθιος

Τονίζουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι, είναι ενεργά δίπλα μας και συμβάλουν εθελοντικά τόσο στο Δ.Σ όσο και στην Ομοσπονδία. Κάθε δράση του Συλλόγου Σταγόνα Ελπίδας, έχει κοινό σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο και την προσπάθεια να γίνουν τα νοσοκομεία μας, αυτάρκη από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και αιμοπετάλια.

Επίσης τo Δ.Σ όρισε ημερομηνία διεξαγωγής της Λαμπαδηδρομίας στην Κοζάνη, με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και ην συμμέτοχη μας στην Αμφικτιονία, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά ,αν όλα πάνε καλά.!

Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία και στηρίζουν τον σκοπό της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ο πρόεδρος
Χρήστος Σκόρδας

Η γραμματέας
Τσίπου Αγνή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.