Τον απολογισμό των έργων και δράσεων της Π.Ε. Κοζάνης για το Α’ εξάμηνο του έτους παρουσίασε ο Γρηγόρης Τσιούμαρης



Τον απολογισμό των έργων και δράσεων της Π.Ε. Κοζάνης για το Α’ εξάμηνο του έτους, παρουσίασε την Πέμπτη 23/07, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Τσιούμαρης, στον οικείο και φιλόξενο αύλειο χώρο του κτηρίου της Π.Ε. Κοζάνης (Πρώην Νομαρχίας).

«Καλέσαμε τους φορείς που ασχολούνται με το αναπτυξιακό “γίγνεσθαι” της περιοχής για να τους ενημερώσουμε, για την πορεία των έργων και δράσεων μας. Συντάξαμε για πρώτη φορά, το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρέχει ανά πάσα στιγμή, την πληροφορία για το στάδιο των μελετών και των έργων, από την έναρξή τους’’ τόνισε ο κ. Τσιούμαρης.

Οι μελέτες και τα έργα παρουσιάστηκαν αναφορικά με :

-το χρηματοδοτικό πρόγραμμα, της ένταξης τους (Ε.Σ.Π.Α, Αντώνης Τρίτσης, Τοπικός Πόρος, Κεντρική Αυτοτελής Πόροι και Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων )

-το στάδιο εξέλιξης τους .

Ενδεικτικά κατά το Α΄εξάμηνο του 2021 :

-51 έργα των οποίων οι μελέτες ολοκληρώθηκαν και αναμένεται να δημοπρατηθούν η δημοπρατούνται και

-4 έργα όπου ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση τους και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασής τους,
έχοντας έτσι, ως συγκομιδή 55 νέα έργα, που ξεκινούν μετά από επίμονες προσπάθειες, της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης και των στελεχών τους. Προσθέτοντας, ακόμη ένα μεγάλο μέρος, στο αναπτυξιακό “εργοτάξιο” της Π.Ε. Κοζάνης κι ενισχύοντας με πολλά εκατομμύρια τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τον εμπορικό κόσμο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον εξαμηνιαίο απολογισμό – τεχνικό πρόγραμμα με την πορεία των μελετών και των έργων κάνοντας κλικ εδώ

2 σχόλια στο άρθρο “Τον απολογισμό των έργων και δράσεων της Π.Ε. Κοζάνης για το Α’ εξάμηνο του έτους παρουσίασε ο Γρηγόρης Τσιούμαρης

    1. Το κόστος της φιέστας με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου πληρώθηκε η από την τσέπη του τα πλήρωσε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.