Ανακαλύψτε τα Pampers Monthly Pack!



Ως γονείς, θέλετε μια 100% ασφαλή, άνετη πάνα που κρατάει το μωρό σας στεγνό και ήρεμο κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Τα Pampers  σχεδιάζουν πάνες εδώ και 50 χρόνια έχοντας αυτό ακριβώς το σκεπτικό: διασφαλίζοντας ότι η απόδοση και η άνεση πηγαίνουν χέρι-χέρι με την ασφάλεια. Η επαναστατική τους τεχνολογία, βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και την απομακρύνει, έτσι υπάρχει λιγότερος υγρός όγκος το πρωί. 
Ουσιαστικά, φαίνονται τόσο άνετα και στεγνά, που θα αναρωτιέστε πού πήγαν τα τσισάκια!

Η Pampers έχει δημιουργήσει μία λειτουργία στις πάνες της που έχει βολέψει χιλιάδες γονείς! Η λειτουργία αυτή είναι ο Δείκτης υγρασίας (μόνο στις πάνες Pro Care και Premium Care): Η πιο βολικη και επαναστατική ιδέα που έχετε δει! Η λωρίδα αλλάζει χρώμα για να σας πει πότε πρέπει να κάνετε αλλαγή πάνας! Είναι μία κίτρινη λωρίδα που αντιδρά στις μεταβολές του pH: γίνεται μπλε όταν έρχεται σε επαφή με την υγρασία και έτσι σας επιτρέπει να καταλάβετε πότε το μωρό σας χρειάζεται αλλαγή πάνας, χωρίς να σκέφτεστε και να μαντεύετε από μόνοι σας! Είναι ιδανικές για νέους γονείς!

Σημαντικό, επίσης είναι ότι η Pampers έχει αποφύγει σε όλα της τα προϊόντα τα εξής συστατικά:

  • Συντηρητικά. Τα Pampers δεν χρησιμοποιούν συντηρητικά στις πάνες τους, ούτε χρησιμοποιούν: φορμαλδεΰδη ή παράγωγά της, MIT ή CMIT, parabens, φαινοξυαιθανόλη, ενώσεις τεταρτοταγούς αμμωνίου (QACs), triclocarban ή triclosan.
  • Δισφαινόλη Α (BPA), διοξίνες, διασκορπισμένα χρώματα, στοιχειακό χλώριο, αιθανόλη, βαρέα μέταλλα (όπως μόλυβδος και υδράργυρος), οργανοκασσιτερικές ενώσεις, parabens, παρασιτοκτόνα, φαινόλη, πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (ΠΑΥ)

  • Φυσικό λάτεξ και καουτσούκ που μπορεί μερικές φορές να είναι αλλεργιογόνα.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ PAMPERS ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΟ!

Βρείτε όλα τα προϊόντα της σειράς Pampers Monthly Pack στο smile-pharmacy.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.