Οι 3 λεπτομέρειες στο ανδρικό ντύσιμο που προσέχουν οι γυναίκες



Το ανδρικό ντύσιμο διέπεται από διαχρονικά στοιχεία που παραμένουν αναλλοίωτα στις τάσεις της μόδας την ίδια στιγμή που, τείνει να ενσωματώνει μοντέρνες πινελιές που κάνουν πραγματικά τη διαφορά. 

Τα παπούτσια, οι κάλτσες, τα φανελάκια ανδρικά… όσα απαραίτητα εμφανή ή αφανή είδη ένδυσης και αξεσουάρ περιλαμβάνει ένα ντύσιμο, είναι απαραίτητο να συμπληρώνουν προσεκτικά την εμφάνιση και να δίνεται προσοχή στη σωστή εφαρμογή τους. 

Αν λοιπόν, αναρωτιέστε ποια είναι τα σημεία που χρειάζεται να δώσετε την προσοχή σας, δείτε παρακάτω ποιες λεπτομέρειες μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε -και να κερδίσετε επιπλέον, πόντους κομψότητας που εκτιμούν ιδιαίτερα οι γυναίκες! 

Παπούτσια

Ένα από τα πρώτα σημεία που κοιτάει μια γυναίκα σε έναν άνδρα, όσον αφορά στην εμφάνισή του, είναι… τα παπούτσια. Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Τα παπούτσια που επιλέγετε να φοράτε στην καθημερινότητά σας ή σε άλλες, πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, αντικατοπτρίζουν το πόσο σοβαρά ή όχι «παίρνετε» τον εαυτό σας. Επενδύστε σε ποιοτικά δερμάτινα παπούτσια που αποπνέουν διαχρονικό στιλ για να ταιριάζουν με όλα σας τα ντυσίματα, χωρίς να υστερούν σε κομψότητα. Εμπλουτίστε σε δεύτερο χρόνο τις επιλογές σας, προσθέτοντας στη συλλογή σας μοντέρνα sneakers που μπορείτε να φοράτε με κάθε casual σύνολο. 

Κάλτσες

Οι κάλτσες που επιλέγετε να φορέσετε με ένα ντύσιμο μπορεί να καταστρέψουν την εικόνα σας και να «αποθαρρύνουν» τα γυναικεία βλέμματα. Ο πιο κοινός κανόνας για τις κάλτσες συστήνει να επιλέγετε ένα ζευγάρι που ταιριάζει με την απόχρωση του παντελονιού, όταν πρόκειται για σκουρόχρωμο.
 

 
Αν προτιμάτε να φορέσετε πιο μοντέρνες κάλτσες, με σχέδια και prints, επιλέξτε προσεκτικά την απόχρωση ώστε να είναι παρεμφερής με του παντελονιού. Όταν όμως φοράτε μαύρο παντελόνι, οι κάλτσες πρέπει να είναι μαύρες. Ακόμη, όταν επιλέγετε ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι μπορείτε να το συνδυάσετε με ανοιχτόχρωμες κάλτσες που προσιδιάζουν στην απόχρωση του παπουτσιού. .Κρατήστε φυσικά, τις sport λευκές κάλτσες για την άθληση και το γυμναστήριο. 

Φανέλες

Οι φανέλες συνοδεύουν το καθημερινό και επίσημο ντύσιμο πολλών ανδρών, οι οποίοι τις επιλέγουν για πρακτικούς και αισθητικούς λόγους. Όταν φοράτε φανέλα έχετε κατά νου πως δεν πρέπει να φαίνεται διότι είναι εσώρουχο. Εκτός αν τη φοράτε για να καλύψετε την τριχοφυΐα στο στήθος, ή κάποιο τατουάζ. Όταν λοιπόν, επιλέγετε να φορέσετε φανέλα μέσα από το πουκάμισο, χρειάζεται να επιλέξετε μία με V λαιμόκοψη, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε τα κουμπάκια στον λαιμό. Αν όμως, έχετε πολλή τριχοφυΐα πρέπει να επιλέγετε φανέλες με στρογγυλή λαιμόκοψη, για να πετύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας. Επιπλέον, το χρώμα της φανέλας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για το ντύσιμο. Συνήθως επιλέγετε λευκές φανέλες και τις φοράτε με κάθε ντύσιμο; Μεγάλο λάθος! Αν είστε ανοιχτόχρωμος, συστήνεται να φοράτε λευκές φανέλες, ή γκρι ή μπεζ. Αν είστε σκουρόχρωμος, προτείνεται να φοράτε καφέ φανέλες ή σκούρο γκρι. 

Η κομψή ανδρική εμφάνιση κερδίζει «πόντους» στις εντυπώσεις που δημιουργείτε στο άλλο φύλο, αλλά όχι μόνο. Αν προσέχετε την εμφάνισή σας είναι πιο πιθανό να βελτιώσετε και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το business look που υιοθετούν πολλοί επιτυχημένοι επαγγελματίες. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.