Πάτερ Νικόλαος: «Η Αγία Παρασκευή μου έδειξε τον δρόμο για να ζήσω» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του αγαπητού εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό


 

Πολλές φορές έχει αποδειχθεί είτε από προσωπικές μαρτυρίες του καθενός, είτε από ιστορίες που κάποιοι μοιράζονται, ότι τα θαύματα υπάρχουν, συμβαίνουν και είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι άνθρωποι δεν εγκαταλείπουν την πίστη τους στο Θεό.

Με αφορμή τον εορτασμό της θαυματουργής Αγίας Παρασκευής, η συγκλονιστική μαρτυρία του πάτερ Νικόλαου, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι η πίστη προς το Θεό μπορεί να νικήσει.

Ο Πάτερ Νικόλαος, δεν είναι γνωστός μόνο για το θεάρεστο έργο που ο ίδιος παράγει και υπηρετεί τον Θεό , αλλά είναι αξιαγάπητος και στο ευρύ κοινό.

Ο αγαπητός εφημέριος του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής Κοζάνης τον χειμώνα του 2020 νόσησε από κορονοϊό.

Η είδηση της ασθενείας του και η πολύμηνη νοσηλεία του, ήταν μια δυσάρεστη είδηση για την κοινωνία της Κοζάνης και η σκέψη και η προσευχή όλων ήταν να επιστρέψει σύντομα στη θέση του.

Οι προσευχές του κόσμου αλλά και των δικών του ανθρώπων φαίνεται να έπιασαν τόπο έπειτα από μια δύσκολη νοσηλεία που είχε ο ίδιος. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι δεν θα βγει μέσα από αυτή την ισχυρή μάχη.

Τα οράματα που είδε καθ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του σε όλη αυτή την περιπέτεια της υγείας του, είναι συγκλονιστικά και σίγουρα το πιο συγκλονιστικό όλων η μαρτυρία του ίδιου.

 

 

Η περιπέτεια της υγείας του είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ με όποιον συνδιαλέγεται, τα οράματα που είδε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και κυρίως αυτό, της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε καταστολή, είδε την Αγία Παρασκευή και όπως ο ίδιος ανέφερε του είπε χαρακτηριστικά: «Αν θες να ζήσεις, θα πας από κει» και του έδειξε έναν δρόμο με αριστερή κατεύθυνση.

Έπειτα από μια πολύμηνη περιπέτεια, δύο μήνες σε καταστολή στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αλλά και μετέπειτα, άλλους 3 μήνες στο ίδιο νοσοκομείο, σήμερα βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον που εισέπραξε από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ήταν αφοπλιστική, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες έχει απευθύνει και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Ιωαννίνων που έκαναν τα μέγιστα για την υγεία του.

Τα παραδείγματα και οι εξομολογήσεις των ανθρώπων για τα θαύματα των Αγίων είναι άπειρα, το θέμα είναι να πιστεύει κανείς και να προσδοκά το ίδιο το θαύμα, που πολλές φορές το θαύμα, ξεπερνά ανθρώπινη προσδοκία.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR


2 σχόλια στο άρθρο “Πάτερ Νικόλαος: «Η Αγία Παρασκευή μου έδειξε τον δρόμο για να ζήσω» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του αγαπητού εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό

  1. Τι τα θέλουμε τα νοσοκομεία και τους γιατρούς; Που κοστίζουν και ένα σωρό χρήματα; Προσευχή και πίστη και πάσα νόσος γιατρευεται. Αιλι σε αυτούς που δεν πίστευαν αρκετά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.