Πρόστιμα 2.000 ευρώ σε καταστήματα της Δυτικής Μακεδονίας για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών



Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Στη Δυτική Μακεδονία επιβλήθηκαν πρόστιμα σε τέσσερα άτομα για μη χρήση μάσκας ενώ κατά την διάρκεια των ελέγχων συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος και επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, 2.000 ευρώ πρόστιμο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο στη χώρα.

Από το ertnews.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Πρόστιμα 2.000 ευρώ σε καταστήματα της Δυτικής Μακεδονίας για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών

  1. ο κυριος @@@@@@@ ειναι ο αρχοντας των προστιμων.
    ξεκινησε με το καπνισμα συνεχισε με το χυμα τσιπουρο και πραγματικα διαπρεπει τοσους μηνες με τον κορωνοιο.
    ευγε κυριε,η κυβερνηση σας ευγνωμονει για το θεαρεστο εργο που επιτελειτε και για το σεβασμο με τον οποιο αντιμετωπιζετε τους πολιτες της περιοχης,οι οποιοι με τη σειρα τους στις επομενες εκλογες οφειλουν να δειξουν με την ψηφο τους τον αναλογο σεβασμο και αγαπη για τη συγκεκριμενη κυβερνηση που σας διορισε.
    συνεχιστε να βαζετε προστιμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.