Maybelline New York: 5 προϊόντα που θα σας ξετρελάνουν!



Η ιστορία της Maybelline ξεκινάει το 1913, όπου ο χημικός Thomas Williams, εφηύρε μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στον κόσμο. Όλα ξεκίνησαν, όταν η αδερφή του, με το όνομα Maybel Williams, ήταν ερωτευμένη με έναν άνδρα ο οποίος δεν της έδινε σημασία. Έτσι εκείνη, προκειμένου να τον κάνει να την ερωτευτεί, προσέθετε βαζελίνη στα φρύδια και τις βλεφαρίδες της για να τα αναδείξει. Ο αδερφός της για να την βοηθήσει να αναδείξει την γοητεία της, πρόσθεσε σκόνη άνθρακα στην βαζελίνη, πράγμα που έκανε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες να σκουραίνουν πιο όμορφα. Κάπως έτσι, το 1915 η Maybel κέρδισε τον άνδρα των ονείρων της και ο Thomas Williams, δημιούργησε, αυτό που είναι σήμερα ο γίγαντας της παγκόσμιας Βιομηχανίας, την Maybelline New York.

Ξεκινώντας από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και φτάνοντας να γίνει η νούμερο ένα εταιρεία καλλυντικών στην Αμερική, η Maybelline New York θέτει στη διάθεση των γυναικών όλες τις σύγχρονες τάσεις από τις πασαρέλες, δίνοντας τους την δυνατότητα να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους και την δημιουργικότητα τους και να εξερευνήσουν νέα looks.

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ TOP 5 ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΗΣ MAYBELLINE;

1.Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara 7.2ml

Sky high μάσκαρα για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος. Με βουρτσάκι “πύργο” φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες.

Αποτέλεσμα Sky High από κάθε γωνία. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροίνες για αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες.

 

2.Maybelline Superstay Matte Ink Lipstick 65 Seductres 5ml

Είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των κραγιόν της Maybelline και πραγματικά θα σε ξετρελάνουν. Αφενός οι αποχρώσεις τους είναι 10 και θα τις θέλεις όλες. Αφετέρου, η super ανθεκτική και απόλυτα ματ υφή τους μένει αναλλοίωτη στα χείλη για τουλάχιστον 16 ώρες.

 

3.Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow Palette 9.6g

Με την παλέτα the blushed nudes οι επιλογές στα look είναι άπειρες! Η πρώτη μας παλέτα που συνδυάζει 12 αποχρώσεις ροζ σάτιν και ματ. Χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην εσωτερική πλευρά του βλεφάρου, μία πιο σκούρα στο καπάκι του ματιού και μία ακόμα πιο σκούρα στην εξωτερική πλευρά μέχρι το κόκαλο.

 

4.Maybelline The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara Daring Black 9.5ml

H νέα Colossal Big Shot προσφέρει όγκο με μόνο ένα πέρασμα. Το τεράστιο βουρτσάκι με τις κυματιστές ακίδες προσφέρει εντυπωσιακό όγκο από τη ρίζα ως την άκρη. Big shot βλεφαρίδες. Ι want them now!

5.Maybelline Fit Me Matte and Poreless Powder 220 Natural Beige 9g

Το Fit Me Matte & Poreless Make Up ταυτίζεται τέλεια με την επιδερμίδα σου. It fits you! Βρες την ιδανική απόχρωση για σένα. Ταυτίζεται τέλεια με την επιδερμίδα σου για τη τέλεια φυσική κάλυψη.

Βρείτε τα προϊόντα της Maybelline στο smile-pharmacy.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.