Εκπαιδευτήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Εν Τάξη» στην Κοζάνη: Παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης με καθοδήγηση στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος



Στα εκπαιδευτήρια εν–τάξη ο κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και τον υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του. Τα τελευταία 24 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην μακρόχρονη πορεία μας είχαμε ένα και μοναδικό στόχο: την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Φιλοδοξία μας είναι να μεταγγίσουμε την αγάπη για τη γνώση και παράλληλα να καθοδηγήσουμε σωστά τον υποψήφιο στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος.

Το εκπαιδευτήριο μας στην πόλη της Κοζάνης στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο κέντρο της πόλης. Μελετώντας σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και λειτουργικό με τη συνδρομή του καταρτισμένου επιτελείου καθηγητών μας αλλά και έγκυρων επιστημονικών συγγραμμάτων το παιδί όχι μόνο διαμορφώνει αλλά και υλοποιεί τους στόχους του.

Η άρτια οργάνωση των εκπαιδευτηρίων μας, η πείρα, η υπομονή των καθηγητών μας και η διάθεσή τους να σταθούν δίπλα στον κάθε μαθητή ξεχωριστά αποτελούν εγγυήσεις επιτυχίας.

 

 

Διεύθυνση Σπουδών
Μουντζουρίδου Λητώ – Μουντζουρίδου Νεφέλη

Εκπαιδευτήρια «Εν Τάξη»
Σαρανταπόρου 12, 2ος όροφος, Κοζάνη
Τηλέφωνο : 2461026333
Email : kozani@en-taksi.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.