Συνάντηση της ΟΤΟΕ με εκπροσώπους της Τράπεζας Πειραιώς το κλείσιμο μεγάλου αριθμού καταστημάτων της


 

Η ΟΤΟΕ με δελτίο τύπου προς το Kozanilife.gr αναφέρει τα ακόλουθα για την συνάντηση της ΟΤΟΕ με εκπροσώπους της Τράπεζας Πειραιώς με θέμα τον μεγάλο αριθμό καταστημάτων της, που αποφάσισε να κλείσει η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Με πρωτοβουλία της ΟΤΟΕ πραγματοποιήθηκε στις 20/7/2021 συνάντηση με τη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας Πειραιώς παρουσία και του αντιπροσωπευτικού Συλλόγου.

Ενημερωθήκαμε για τον σχεδιασμό της Τράπεζας σε σχέση με το ανακοινωθέν κλείσιμο των καταστημάτων καθώς και για την εξέλιξη του προγράμματος εθελουσίας εξόδου που λήγει τη Δευτέρα 26/7/2021.

Η ΟΤΟΕ, με βάση τις διακηρυγμένες βασικές θέσεις της για την πορεία και τον ρόλο των Τραπεζών, έκανε ξεκάθαρο ότι:
 

 
1. Είναι αντίθετη στη συρρίκνωση του κλάδου και στο περαιτέρω κλείσιμο των καταστημάτων.

2. Αυτές οι επιλογές είναι εσφαλμένες, πρέπει να σταματήσουν και δεν πρέπει να οδηγήσουν σε μείωση της απασχόλησης και σε απολύσεις.

3. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να βρεθούν μέσα από ειλικρινή διάλογο και διαβούλευση με τη συλλογική εκπροσώπηση.

Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν και συμφωνήθηκε να γίνει νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Η ΟΤΟΕ διεκδικεί:

▪Εργασία με ασφάλεια.

▪Ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή.

Η ΟΤΟΕ με αίσθημα ευθύνης, με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα απαντά θετικά στις σύγχρονες προκλήσεις μιας νέας εποχής που δημιουργεί νέα δεδομένα και για τον κλάδο και για τους εργαζόμενους.


Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση της ΟΤΟΕ με εκπροσώπους της Τράπεζας Πειραιώς το κλείσιμο μεγάλου αριθμού καταστημάτων της

  1. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…ΟΤΑΝ ΠΡΟ COVID ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΛΗΨΗ , ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΤΛ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ…ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Μ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΕΥΤΙΚΑ…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.