Συνάντηση της Διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΔΜ με εκπροσώπους του Δήμου Βελβεντού



Στα πλαίσια των επαφών της νέας Διοίκησης του ΤΕΕ/ΤΔΜ, το Προεδρείο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, συναντήθηκαν την Τρίτη 20/07/2021 στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δήμου Βελβεντού με εκπροσώπους του Δήμου, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί το ΤΕΕ/ΤΔΜ να συνδράμει προς την επίλυσή τους.

Ο Προεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ, Συλλίρης Νικόλαος, αφού επαίνεσε τον Δήμαρχο Βελβεντού κο Στεργίου Μανώλη για την εύρυθμη λειτουργία του νέου Δήμου, παρά τις όποιες αντιξοότητες, και για την καλή εικόνα που παρουσιάζει ως νεοσύστατος Δήμος, τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην ευρύτερη περιοχή, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τον σύγχρονο ρόλο του ΤΕΕ ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και για τους τρόπους με τους οποίους το ΤΕΕ μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση των διαδικασιών ωρίμανσης των έργων.
 

 

 
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης και ανέφερε χαρακτηριστικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος στην καθημερινότητά του, αλλά και στην προσπάθεια ένταξης έργων σε προγράμματα χρηματοδότησης. Κύριος στόχος της δημοτικής αρχής αποτελεί η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και ως εκ τούτου η αποκατάσταση των προβλημάτων των οδικών αξόνων που τον συνδέουν με όμορες τουριστικές περιοχές καθίσταται επιβεβλημένη, όπως επιβεβλημένη είναι και η τουριστική αξιοποίηση του ορεινού όγκου των Πιερίων.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και δέσμευση από μεριάς του ΤΕΕ/ΤΔΜ να ανταποκριθεί, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, όποτε του ζητηθεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.