Συλλυπητήριο του Επιμελητηρίου Κοζάνης για τον θάνατο του επί σειρά ετών προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα


 

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κοζάνης εκφράζει την απερίγραπτη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στο σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας των Σερρών. Ο Χρήστος Μέγκλας υπήρξε δημιουργικός, ακούραστος και πρωτοπόρος σε πλήθος πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, υπηρετώντας τον επιμελητηριακό θεσμό και τη Σερραϊκή κοινωνία με συνέπεια και ανιδιοτέλεια. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

Παράλληλα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

1) Να σταλεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο Επιμελητήριο των Σερρών, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

2) Αντί στεφάνου και σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας, να διατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονέων, Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα Σερρών».

3) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 21/07/2021.

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Μητλιάγκας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.