Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με την πρώην επιτροπή αγώνα για την παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος της μετεγκατάστασης του νέου οικισμού Μαυροπηγής



Συνάντηση με τα μέλη της πρώην επιτροπής αγώνα για την παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος της μετεγκατάστασης του νέου οικισμού Μαυροπηγής, είχε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης, ο Προϊστάμενος της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Γεώργιος Τσακιρίδης και η Προϊσταμένη της διεύθυνσης Περιβάλλοντος-Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής Φωτεινή Αγγελίδου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε αναλυτική ενημέρωση από πλευράς της δημοτικής αρχής και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, για όλα τα ζητήματα που αφορούν την μετεγκατάσταση του νέου οικισμού Μαυροπηγή.

Αναφορικά με το αίτημα της επιτροπής για συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, συμφωνήθηκε ότι αφού το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του ανώτερου συλλογικού οργάνου του δήμου, με μοναδικό θέμα την πορεία μετεγκατάστασης του νέου οικισμού Μαυροπηγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Παναγιώτη Πλακεντά με την πρώην επιτροπή αγώνα, ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαυροπηγής Ευάγγελος Καραγεωργίου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Τέλος αποφασίστηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης και τους 5 Βουλευτές του νομού μας, για να αποσαφηνιστούν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και να υπάρξει ανάλογη ενημέρωση για αυτά προς τον Πρόεδρο Μαυροπηγής και τα μέλη της πρώην επιτροπής αγώνα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.