Δήμος Κοζάνης: Θετικός ο απολογισμός των B2B συναντήσεων τοπικών παραγωγών με εκπροσώπους καταστημάτων λιανικής



Μία σειρά πρωτοβουλιών στήριξης των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων έχει αναλάβει ο Δήμος Κοζάνης, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους στην αγορά και τη θετική συνεισφορά στην τοπική οικονομία.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές συναντήσεις (B2B) τοπικών παραγωγών με εκπροσώπους μεγάλων καταστημάτων λιανικής της περιοχής, την Τετάρτη 14 Ιουλίου, στον αύλειο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους τοπικούς παραγωγούς, που με φανερή εξωστρεφή διάθεση, επιχειρούν και συμβάλλουν τόσο στην οικονομία όσο και στην απασχόληση στο Δήμο μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στα στελέχη των μεγάλων καταστημάτων λιανικής: ΑΒ Βασιλόπουλος, Contra Market, My Market, Metro, Σκλαβενίτης, για την παρουσία τους και την διάθεση συνεργασίας και στήριξης που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν.

Σημειώνεται, ότι η είσοδος των τοπικών προϊόντων σε μία ευρύτερη αγοραστική κοινότητα αποτελεί ζητούμενο και τέτοιου είδους πρωτοβουλίες μπορούν να δράσουν καταλυτικά για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.