Πτολεμαΐδα: 2 συλλήψεις για κατοχή 30 πακέτων αφορολόγητα τσιγάρα – Γρεβενά: Έκλεβε παπούτσια από πολυκατοικίες



Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πτολεμαΐδα για παράβαση νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (13-07-2021) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, δύο αλλοδαποί, 29 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στους ανωτέρω, βρέθηκαν στην κατοχή του 51χρονου -30- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολογίας και τα οποία, όπως προέκυψε, είχε προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των -50- ευρώ, από τον 29χρονο.

Ανωτέρω πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των ανωτέρω θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 37χρονος στα Γρεβενά για κλοπή

Συνελήφθη σήμερα (14-07-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 37χρονος αλλοδαπός για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, ο 37χρονος είχε αφαιρέσει από κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας στα Γρεβενά -14- ζεύγη παπουτσιών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν -1- κατσαβίδι, -1- μαγνήτης και -1- αναπτήρας.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.