Δήμος Κοζάνης: Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες προώθησης τοπικών προϊόντων – 2η B2B συνάντηση επιχειρήσεων την Τετάρτη 14 Ιουλίου



Ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην προώθηση των τοπικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να διοργανώσει τη 2η συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών (Β2Β) την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, στις 18.00, στο χώρο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Η παραπάνω δράση, η οποία έχει τη στήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στοχεύει στη γνωριμία και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των παραγωγών τοπικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Κοζάνης και των συστηματικών αγοραστών χονδρικής (σούπερ μαρκετ, παντοπωλεία, εστιατόρια).

Η συμμετοχή παραγωγών τοπικών προϊόντων σας στην προσπάθεια αυτή, μπορεί να συμβάλλει στη συνολική τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Για τη συμμετοχή στη δράση οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλλουν σχετική δήλωση συμμετοχής με μήνυμα στο e-mail: doled@kozanh.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.