Τι αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κοζάνης



Σας ενημερώνουμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κοζάνης , το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

α) Ορίστηκε  η  επιτροπή διαιτησίας αποτελούμενη από τους:

Πανυτσίδης Κωνσταντίνος  ως  Αρχιδιαιτητής,

Παπαδόπουλος Χρήστος ως  μέλος,

Μπαϊραμίδης Πασχάλης ως  μέλος και 

 Πλιάκης  Εμμανουήλ ως αναπληρωματικό μέλος.

β) Ορίστηκε το μέλος Μητσιάκος Νέστωρας  όπου θα εκπροσωπήσει μαζί με τον Πρόεδρο, την Ε.Π.Σ. Κοζάνης, στην έκτακτη γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο

γ)  Ορίστηκε o δικηγόρος Ζήνων Παπαδόπουλος για την υποβοήθηση των αθλητικών σωματείων της Ε.Π.Σ. που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στο  μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την άμεση ένταξη τους .

δ)  Ορίστηκε  Ειδικός  Σύμβουλος του Προέδρου  της Ε.Π.Σ. ο Καραχάλιος Απόστολος  όπου και  θα ασκεί καθήκοντα του  αμισθί και αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένη γνώμη  προς τον Πρόεδρο της Ένωσης για όλα τα θέματα που άπτονται στην αρμοδιότητα του , θα συνεργάζεται με το Δ.Σ. και τις αρμόδιες επιτροπές της Ε.Π.Σ. , καθώς και με όλους τους φορείς , για την επίτευξη υλοποίησης  οργανωτικών θεμάτων και αποφάσεων.

ε)  Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς, με δώρο στον κερδισμένο λαχνό ένα αυτοκίνητο. Η λαχειοφόρος αγορά  έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων μας.

στ)  Ορίστηκε την Τετάρτη 4 Αυγούστου και ώρα 18:00   στα γραφεία της Ε.Π.Σ. για την συγκέντρωση όλων των σωματείων της Ένωσης για ενημέρωση και συζήτηση μαζί τους σχετικά με την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος και κυπέλου , για την  νέα αγωνιστική σαιζόν.

Γραφείο τύπου

 Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.