Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης για τις επιτυχίες των τελειόφοιτων και απόφοιτων μαθητών του Σχολείου στις Πανελλαδικές εξετάσεις

 

Ο Διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, αλλά και τους απόφοιτους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Εξετάσεων, οι επιδόσεις τους υπήρξαν εξαιρετικές.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό μορίων με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν υψηλόβαθμες σχολές, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα όνειρά τους.

Αξιοσημείωτο των επιδόσεων αποτελεί η πρωτιά μαθητή μας στην πόλη της Κοζάνης στον Προσανατολισμό Θετικών Σπουδών, ο οποίος συγκέντρωσε 19.045 μόρια, αλλά και η υψηλή βαθμολογία πολλών μαθητών μας των άλλων Προσανατολισμών, οι οποίοι συγκέντρωσαν πάνω από 18.000 μόρια.

Για όσους μαθητές μας δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, ας μη σταθεί αυτό τροχοπέδη για τη μετέπειτα ζωή τους, αλλά αντίθετα να αποτελέσει κίνητρο για νέες προσπάθειες.

Ακόμη, αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών μας για την υπομονή, στήριξη και ενθάρρυνση των παιδιών τους στον δύσκολο αγώνα τους. Είμαστε σίγουροι ότι την ίδια ψυχική δύναμη και αντοχή θα επιδείξουν σε κάθε βήμα της ζωής τους.

Σας ευχόμαστε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας, χωρίς να χάσετε τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό των νεανικών σας χρόνων.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.