3ο ΓΕΛ Κοζάνης: «Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν ν’ αγγίξουν ένα απ’ τα “όνειρά” τους»



Συγχαίρουμε σήμερα τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές!! Είμαστε ιδιάιτερα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους σε όλες τις κατευθύνσεις! Οι εκπαιδευτικοί   του 3ου  Γελ κατάφεραν να προσφέρουν στους μαθητές μας υψηλές υπηρεσίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με μοναδικό στόχο να καταφέρουν αυτά τα παιδιά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Στα παιδιά όμως που δεν τα κατάφεραν φέτος, ένα ”μπράβο” για τον αγώνα  που έκαναν….η προσπάθεια συνεχίζεται….με πιο πλούσια εμπειρία …λόγω της γνώσης που αποκτήθηκε, από τη συγκυρία των γεγονότων κι από τυχόν λανθασμένες εκτιμήσεις ή ενέργειες.

Για τους επιτυχόντες ένα “μπράβο” για την επιτυχία τους και καλή πρόοδο , στις σπουδές τους. 

«Θερμά συγχαρητήρια»….και στους γονείς, όλων των υποψηφίων -ασχέτως αποτελέσματος- γιατί κι αυτοί έδωσαν  καθημερινώς το δικό τους αγώνα, με την υλική και ηθική συμπαράσταση στα παιδιά τους.

Και η επιτυχία, όπως και η ευτυχία, δεν κάνουν διακρίσεις. Όποιος τολμά κι επιμένει…δικαιώνεται.Το ”μυστικό” είναι να δίνεσαι ολοκληρωτικά στον αγώνα για την επίτευξη του σκοπού σου.

Επιγραμματικά αναφέρουμε:

ΣΧΟΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ                       ΝΤΟΒΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  19095

ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ    ΠΑΠΑΚΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 18841

ΣΧΟΛΕΣ ΘΕΤΙΚΩΝ                    ΔΕΛΗΖΗΣΗ  ΧΡΥΣΗ          18325

ΣΧΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ            ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 16984

Σας ενημερώνουμε ότι εννέα μαθητές μας έχουν γράψει πανω από 18000 μόρια

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΤΣΙΦΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ,  ΔΑΔΑΜΟΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΙΒΕΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΧΑΣΙΩΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ,

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μαθητές μας, κάθε επιτυχία στη ζωή τους!! Μακάρι όλοι οι δρόμοι να είναι ανοιχτοί μπροστά τους!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.