Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού – Τι ανακοίνωσε για τη διασκέδαση και τα καταστήματα εστίασης



Στην έκτακτη ενημέρωση της Τρίτης 6/7 ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως υπάρχει ανησυχία ειδικά για την μετάλλαξη Δέλτα στη χώρα μας. «Όσοι είναι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν πολύ να νοσήσουν ακόμη και σοβαρά», είπε, μιλώντας για αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων.

Ο ίδιος είπε επίσης πως ιχνηλάτηση δείχνει ότι τα περισσότερα νέα κρούσματα αφορούν σε μικρότερες ηλικίες και μέσο όρο τα 27 έτη. Μόνο σήμερα στο νότιο τομέα Αθηνών, προέκυψε θετικότητα πάνω από 6% στον Άλιμο, με τον κ. Χαρδαλιά να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα κέντρα διασκέδασης.

«Εμβολιαστείτε άμεσα, ειδικά οι νεότεροι προστατέψτε τους ηλικιωμένους συγγενείς σας και κάντε τακτικά τεστ πριν από δραστηριότητες», τόνισε επίσης.

Και στην συνέχεια ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση αποφάσισε:

Από 08.07.2021 όλοι οι χώροι εστίασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και όλα τα μέτρα προστασίας.

Από την πρώτη παράβαση -και μάλιστα από την επόμενη μέρα- οι επιχειρήσεις θα βρίσκονται «φάτσα» με την αναστολή λειτουργίας είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μίλησε και για βαριά πρόστιμα.

 

Από το newsit.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού – Τι ανακοίνωσε για τη διασκέδαση και τα καταστήματα εστίασης

  1. Ελάτε Νικόλα,εδώ είμαστε και σας περιμένουμε πιόνια του συστήματος. Το τι θα γίνει το γνωρίζουμε εδώ και μήνες . Ιός υπάρχει . Πίσω από τον ιό κρύβονται ανθρώπων χέρια. Και με πρόσχημα τον ιό θα περαστούν τα πιο σκοτεινά μέτρα κατά της ανθρωπότητας.Γινεται ένα πείραμα άνευ προηγουμένου μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Όποιος σώσει την ψυχή του με κάθε τίμημα έχει καλός, για τους υπόλοιπους απλά λυπάμαι. Συνεχίστε την τρομοκρατία σας πάρτε τα μέτρα που σας λένε τα αφεντικά σας, σπείρετε τον φόβο στα ανθρωπάκια ,αλλά θα έρθει και η μέρα της πληρωμής σας τότε να είστε έτοιμη εσείς που λυσαξατε τόσο για την δημόσια υγεία σε έναν τόπο που μαστίζεται από οικονομική και πολιτισμική κρίση εσείς που είστε οι υπεύθυνοι ξαφνικά να νοιάζεστε τόσο για την υγεία , το μόνο που σας απασχολεί είναι ένας αόρατος ιός και το πώς να εμβολιασετε ότι κινείται. Δεν θέλουμε ρε αλήτες να ζήσουμε, θέλουμε να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια . Ξυπνάτε ανθρωπάκια όσο είναι καιρός . Σώστε την ψυχή σας . Μην σας απασχολούν οι εφήμερες απολαύσεις και η ασφάλεια αλλά επιλέξτε την ελευθερία και την σωτηρία της ψυχής. Τι δεν καταλαβαίνετε?????????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.