Εξορμήσεις και συμμετοχή σε δυνατές θεατρικές παραστάσεις του κλασικού ρεπερτορίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Υψικάμινος»



Πιστή στο ραντεβού της με τον πολιτισμό, η ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ δίνει και φέτος, το καλοκαίρι, το παρόν διοργανώνοντας εξορμήσεις και συμμετέχοντας σε δυνατές θεατρικές παραστάσεις του κλασικού ρεπερτορίου:

Την Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, οι Βάκχες του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη

Από Παρασκευή 6 έως Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, στα πλαίσια εκδρομής, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, η Ελένη του Ευριπίδη, σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη, ο Ορέστης του Ευριπίδη, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ, για την ενημέρωση και τη μέγιστη ψυχαγωγία των μελών και των φίλων του, διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο – συνάντηση του κοινού με τον Θεσσαλονικιό συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη, ο οποίος, ως ειδικός, θα βοηθήσει στην προσέγγιση του περιεχομένου των έργων αλλά και της προσωπικότητας του Ευριπίδη.

Περισσότερες πληροφορίες για τον κ. Τριαρίδη:
https://www.facebook.com/triaridis
https://elearning.polis.edu.gr/course/melenia-lemonia-20century2-all/

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 7:30μ.μ. στον αύλειο χώρο του Παιδικού Σταθμού «Ουράνιο Τόξο», στο 2ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Μποδοσάκειου, υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972109070

«Ο πολιτισμός, ως θεραπεία σε κάθε πανδημία». Μείνετε συντονισμένοι στην «Υψικάμινο»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.