Βέλγιο – Ιταλία: Ανάλυση και στοιχηματικές επιλογές

Γήπεδο: Αλιάνζ Αρένα, Μόναχο

Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)

Ώρα: 22:00

Κανάλι: ΑΝΤ1

Δεύτερο χρονικά και σημαντικότερο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Euro2020, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ανήκουν (σύμφωνα με τις αποδόσεις) στην 4αδα των χωρών που κρίνονται πιθανότερες για κατάκτηση του θεσμού.


Παράδοση
Σε 22 παιχνίδια, 14 νίκες οι Ιταλοί, 4 νίκες οι Βέλγοι και 4 ισοπαλίες.
Πιο πρόσφατη σύγκρουση στο Euro2016, με τους Ιταλούς να επικρατούν με 2-0 στην πρεμιέρα των ομίλων. Με under & Νo goal και οι συναντήσεις τους στο Euro1980 και Euro2000

Τα 2 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ 2-0 υπέρ των Ιταλών.

Διαιτητής
Tον Μάιο του 2020 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε πάρτι οργίων στη Βοσνία με ναρκωτικά και όπλα! Ο Βίντσιτς βρισκόταν σε ένα πολυτελές σπίτι στην πόλη Μπιεγέλινα, μαζί με άλλους εννέα άνδρες και 26 γυναίκες.

Δεν φημίζεται για την αυστηρότητά του. Στα 9/13 μεγάλα παιχνίδια που διεύθυνε ο Σλάβκο Βίντσιτς έβγαλε λιγότερες από 5 κάρτες.

HOT NEWS:
-Αμφότερες έχουν δεχτεί μόλις ένα τέρμα στην διοργάνωση ευρισκόμενες στην 2η θέση των καλύτερων αμυντικών επιδόσεων του θεσμού πίσω από την Αγγλία.
-Το Βέλγιο θα έπρεπε να έχει δεχτεί περισσότερα τέρματα βάσει xGoals
-Τέταρτη συνολικά παρουσία των Ιταλών σε προημιτελική φάση Euro, εκ των οποίων οι 3 τελευταίες (2008, 2012, 2016) οδηγήθηκαν στα πέναλτι (2 αποκλεισμοί-1 πρόκριση).
-Αμφίβολοι οι σημαντικοί Ντε Μπρούινε και Αζάρ, ότι πιο ποιοτικό διαθέτουν στην μεσαία γραμμή οι Βέλγοι.

Στοίχημα Αγώνα

Φαβορί για την πρόκριση οι Ιταλοί: Οι Ιταλοί επέδειξαν καλύτερη εικόνα από τους Βέλγους στην διοργάνωση και προσφέρονται ως φαβορί για την νίκη. Μάλιστα, η ομάδα του Μαντσίνι είναι 31 παιχνίδια αήττητη και θα λέγαμε πως ορθώς έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα ημιτελικά, κάτι που προσφέρεται στο 1.70.

Βρίσκουν δίχτυα: Το Βέλγιο έφτασε τους 34 διαδοχικούς αγώνες που σκοράρει, την στιγμή που τα Xgoals μας δείχνουν ότι επιτρέπει φάσεις στον αντίπαλο παρότι έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Οι Ιταλοί σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια του Euro και στα 13 τελευταία όλων των διοργανώσεων. Αξίζει το αουτσάιντερ goal/goal στο 2.06 της Betshop.

Ενδιαφέρουσα «μάχη» ανάμεσα σε 2 παίκτες: Ζευγάρι με ενδιαφέρον το Κιελίνι-Λουκάκου, γνωστό και από τις «κόντρες» του στην Serie A στα παιχνίδια Γιουβέντους – Ιντερ, με τον Κιελίνι να έχει τιμωρηθεί για την δυναμικότητα που επέδειξε κάποιες φορές απέναντι στον θηριώδη Βέλγο φορ. Το ενδεχόμενο να δεχτεί κάρτα σήμερα είναι πιθανό, με τον Pamestoixima.gr να προσφέρει στο 4.00 αυτήν την επιλογή.

Με την παράδοση: Oι τρεις τελευταίοι προημιτελικοί της Ιταλία σε Euro κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Στο 5.40 του Stoiximan.gr βρίσκουμε το ενδεχόμενο ο σημερινός αγώνας να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από την φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.