Κοζάνη: Απ’ τη… βαρκάδα στα κρατητήρια! Επεισόδιο μεταξύ νεαρών και ψαρά στις όχθες της λίμνης του Πολυφύτου



Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης κατέληξαν αργά χθες το βράδυ τρεις νεαροί, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, καθώς και ένας 63χρονος ψαράς, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο στις όχθες της λίμνης του Πολυφύτου, στο ύψος της Καισαρειάς Κοζάνης.

Όλα ξεκίνησαν χθες (Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021) στις 9 το βράδυ, όταν η παρέα των νεαρών, στην οποία υπήρχαν επίσης και δύο νεαρά κορίτσια, πήρε τη βάρκα του ψαρά και μπήκαν στην λίμνη. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ψαρά, ο οποίος ήρθε στα χέρια με τον ένα από τους νεαρούς, που είχε μείνει στην ξηρά. Οι δύο άλλοι νεαροί βούτηξαν στη λίμνη και ακολούθησε επεισόδιο με αποτέλεσμα ο 63χρονος ψαράς να τραυματιστεί και να μεταφερθεί λίγο αργότερα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης για τις πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα η βάρκα με τα δύο νεαρά κορίτσια απομακρύνθηκε στη λίμνη, λόγω και των ανέμων και χρειάστηκε η επέμβαση άλλου ψαρά για τις επιστρέψει στην ξηρά, ενώ επί τόπου έφθασε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις των τριών νεαρών, ενώ μετά τις πρώτες βοήθειες συνελήφθη και ο 63χρονος ψαράς, καθώς υποβλήθηκαν μηνύσεις και από τις δύο πλευρές, για σωματικές βλάβες και εξύβριση.

ertnews.gr – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.