VoioRace: Για πρώτη φορά ορεινοί μαραθώνιοι αγώνες σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες στο Βόιο



Ο Δήμος Βοϊου διοργανώνει για πρώτη φορά ορεινούς αγώνες δρόμου σε τρείς (3) διαφορετικές τοποθεσίες του Δήμου με την ονομασία VoioRace.  

Το VoioRace, η εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που φέρει την σφραγίδα του Δήμου Βοϊου, έρχεται την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 με έναρξη το χωριό των Ναμάτων σε μια απόσταση των 22χλμ, συνεχίζεται την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 στο χωριό του Αυγερινού με διαδρομή 24,5χλμ και τελειώνει στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην περιοχή Μπούρινος Σιάτιστας με διαδρομή 22χλμ. Η διοργάνωση, θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της ΓΓΑ.

Οι τρείς (3) αγώνες σε Νάματα, Αυγερινό και Μπούρινο υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις, όμορφες στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες και πλούσια έπαθλα στους διακριθέντες.

Για εγγραφή στους αγώνες και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου στο www.dimosvoiou.gr/voiorace/, την σελίδα στα social media αλλά και στα τηλέφωνα των υπευθύνων της κάθε διαδρομής.

Υπεύθυνος αγώνα Ναμάτων : Πρόεδρος Ναμάτων κ. Χαλδούτης Γεώργιος τηλ. 6976990917

κ. Καραγιώργος Μάριος τηλ. 6999808089

Υπεύθυνος αγώνα Αυγερινού : κ. Χριστόφορος Βαργιάμης τηλ. 6981975821

Υπεύθυνος αγώνα Μπούρινου : κ. Πολύζος Χάρης τηλ. 6932623231

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “VoioRace: Για πρώτη φορά ορεινοί μαραθώνιοι αγώνες σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες στο Βόιο

  1. Κώστας πανατσας

    - Edit

    Απαντήστε

    Η ώρα εκκίνησης πρέπει να είναι νωρίς το πρωί λόγο υψηλών θερμοκρασιών σε αυτή την περίοδο του χρόνου Κάθε χρόνο λέμε αυτό στους υπεύθυνους αλλά δεν ακουγομαστε

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.