Συγχαρητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στον Νεοκλεγέντα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης και τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής

 

Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές στο Επιμελητήριο Κοζάνης, για την ανάδειξη Διοικητικής Επιτροπής, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Ιωάννη Μητλιάγκα για την επάξια εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης και ευχόμαστε τόσο στον ίδιο, όσο και στα μέλη του Δ.Σ., καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυδιάσταστο έργο τους.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η υπευθυνότητα, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και η εμπειρία σας, αποτελούν τα εχέγγυα, για την αντιμετώπιση των αντικειμενικών δυσκολιών που βιώνει ο εμπορικός κόσμος της Κοζάνης, αλλά και για την αξιοποίηση νέων ευκαιριών που θα αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη όσο ποτέ απο ΄κείνες τις διαδικασίες και πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και πρόοδο της τοπικής επιχειρηματικότητας, σ΄ αυτή την προσπάθεια η συνεργασία της Π.Ε. Φλώρινας είναι δεδομένη».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.