Μέρα δράσης για την kIEFER στη Κοζάνη το Σάββατο 26 Ιουνίου



Η kIEFER με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, επιδιώκει να συμβάλει στις προσπάθειες για ένα βιώσιμο περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας με πολύμορφες δράσεις και πρωτοβουλίες το σύνθημα της εταιρείας «Δημιουργούμε ενέργεια».

Το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στις 18:00, η kIEFER σε συνεργασία με τις «Κοζανίτισσες Μαμάδες» καθαρίζουν το δάσος στο Υπαίθριο Θεατράκι και σε ολόκληρο το αλσύλλιο προς τον Άγιο Νικάνορα.

Με μακρόχρονη παρουσία στην περιοχή της Κοζάνης, η kIEFER επιλέγει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και ταυτόχρονα «υπηρετούν» την στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η kIEFER αποτελεί μια από τις επιτυχημένες οργανωμένες αλλά και τις πιο δραστήριες ελληνικές εταιρείες στο ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας, έχοντας στο ενεργητικό της την ανάπτυξη και κατασκευή έργων μεγάλης ισχύος. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση ενεργειακών συστημάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.