Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Εγκαθίδρυση του Δικτύου LED με Φορείς σε θέματα ενεργειακής απόδοσης, των ΑΠΕ και της εξοικονόμησης ενέργειας



Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΕΔΜ) συνεχίζει τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους Δικαιούχους –την Εθνική Υπηρεσία Φυσικών Πόρων της Αλβανίας (Επικεφαλής Δικαιούχος), την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ ΑΕ) και τους Δήμους Δερόπολης και Κορυτσάς- για την υλοποίηση των Παραδοτέων του Έργου LED «Χαράσσοντας το δρόμο για τη βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης στα Δημόσια Σχολεία και τη διάδοση της χρήσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας». Το Έργο χρηματοδοτείται από το “Πρόγραμμα Interreg IPA CBC “Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020”.

Η ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εγκαθίδρυση του Δικτύου LED με αξιόλογους Φορείς, ευαισθητοποιημένους σε θέματα ενεργειακής απόδοσης, των ΑΠΕ και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Στόχος είναι το Δίκτυο LED να αποτελέσει ένα κοινό πεδίο δράσης των συνεργαζόμενων φορέων στους προαναφερθέντες τομείς. Θα ακολουθήσουν κοινές δραστηριότητες των μελών του Δικτύου που στοχεύουν στη βιωσιμότητα και τη διάδοση των αποτελεσμάτων του Έργου, τη μεταφορά των αποτελεσμάτων και των εκροών του, και αναμένεται να αναπτύξουν παραπέρα διασυνδέσεις, συνέργειες ανάμεσα στα μέλη και με άλλες αρμόδιες αρχές της περιοχής του Προγράμματος και όχι μόνο.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως Ενημερωτικά Φυλλάδια για το Έργο LED είναι πλέον έτοιμα και διαθέσιμα στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης. Τα Φυλλάδια διατίθενται και στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, και περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις του Έργου, το Εταιρικό Σχήμα, και το Πρόγραμμα Interreg IPA CBC “Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.