Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στην ομάδα κτηνοτρόφων «Proud Farm» στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης



Τις εγκαταστάσεις της «Proud Farm» στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης επισκέφθηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου ενημερώθηκε για τις πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής και τις καινοτόμες δράσεις της ομάδας των κτηνοτρόφων που δραστηριοποιείται εκεί.

Αναφορικά με την επίσκεψή του, ο κ. Βουλευτής δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τους κτηνοτρόφους μας, που κοπιάζουν στην ελληνική ύπαιθρο και ακόμα περισσότερο για τα νέα παιδιά που συνδυάζουν τη γνώση της παράδοσης με τις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις. Από τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που είχα με τους ιδρυτές της «Proud Farm», τον Στάθη Πασχαλίδη και τον Νίκο Κολτσίδα, είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος για τις προοπτικές της ελληνικής κτηνοτροφίας, ιδιαίτερα στον τόπο μας.

Νέοι άνθρωποι με γνώσεις, όραμα και διάθεση για δουλειά, εκσυγχρονίζουν και βελτιστοποιούν την παραγωγική διαδικασία, ενώνουν δυνάμεις για να είναι ανθεκτικοί στον ανταγωνισμό, συμμετέχουν και αντλούν πόρους από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, εφαρμόζουν δράσεις γενετικής βελτίωσης, αλλά και πρωτοβουλίες με περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία.

Proud of you!

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

3 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Στάθη Κωνσταντινίδη στην ομάδα κτηνοτρόφων «Proud Farm» στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης

  1. Πιστεύω ούτε ο ίδιος ο Στάθης Κωνσταντινίδης μπορεί να πιστέψει ,ποιος ηγείται του κόμματος του ,που τυχαίος είναι και πρωθυπουργός με το ζόρι αντάξιος όμως της χώρας που διοικεί. Δεν γίνεται, σίγουρα θα γυρνάει σπίτι και θα πεθαίνει στα γέλια μόνο με την ιδέα του μητσουτακκκκουλη!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.