Η 3η και τελευταία διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά με ειδικό θέμα «Εφηβεία» που διοργανώνει ο Δήμος Βελβεντού σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΥΥ



Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Βελβεντού υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει την τελευταία ενότητα του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30μ.μ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα : 

  • ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
  • ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά)
  • ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)

Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα την «ΕΦΗΒΕΙΑ».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί),  που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

https://zoom.us/j/94898394231

Webinar ID: 948 9839 4231

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.