Ευχαριστήριο μήνυμα της παράταξης του Χρήστου Σάββα για τις εκλογές στην ΕΠΣ Κοζάνης

 

Ευχαριστούμε τα σωματεία που πίστεψαν σε εμάς κατά τις εκλογές της 16 Ιουνίου 2021, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Κοζάνης και γενικά όλα τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτές.

Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν όλα τα ενεργά σωματεία της ΕΠΣ Κοζάνης, αλλά ας όψεται ο νόμος Αυγενάκη. Εμείς όμως πιστεύουμε στη δημοκρατία και αποδεχόμαστε την ετυμηγορία ασχέτως αν προέρχεται μόνο από το 30% του εκλογικού σώματος.

Διαβεβαιώνουμε ότι, θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργοί και θα προσφέρουμε με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας για το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού Κοζάνης.

Γνωρίζουμε την ευθύνη και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν και δεσμευόμαστε να την ανταποδώσουμε ανταποκρινόμενοι όσο το δυνατό περισσότερο στα νέα μας καθήκοντα.

Τέλος συγχαίρουμε τη νέα Διοίκηση για την εκλογή της, τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία και θέλουμε να γνωρίζουν ότι θα είμαστε δίπλα τους αν μας χρειαστούν, ενωμένοι και χωρίς παθογένειες θα οδηγήσουμε το ποδόσφαιρο μπροστά.

Με εκτίμηση
Παράταξη Χρήστου Σάββα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.