Ο τοπικός σύμβουλος Δρέπανου Δ. Κορωνίδης για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Δρέπανο: «Κύριοι εκεί στο Δήμο Κοζάνης σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο»



Κύριοι εκεί στο Δήμο Κοζάνης σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο. Εδώ και δύο χρόνια δεν μπορείτε να βρείτε μία λύση για τα αδέσποτα και δεν έχετε τα κότσια να βγείτε δημόσια και να πείτε ότι αποτύχατε .

Εδώ και πολύ καιρό ενοχλούμε επανειλημμένα τις υπηρεσίες του δήμου μήπως μπορέσουμε να βρούμε μία λύση για τα αδέσποτα που αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 στο Δρέπανο και όχι μόνο.

Εσάς όμως δεν ιδρώνει το αυτί σας. Θέλω να σας πληροφορήσω ότι σε δύο μέρες από τώρα από το χωριό μας λόγω του πανηγυριού μας θα περάσει πάνω από 5.000 κόσμο και εμείς σαν τοπική κοινότητα δεν μπορούμε να απολογηθούμε για τη δική σας ανικανότητα.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα είπε κατά λέξη ότι από την επόμενη ημέρα θα υπάρξει η ανάθεση για την περισυλλογή των αδέσποτων.

Και εγώ σαν τοπικός σύμβουλος κοινότητα Δρεπάνου σας προτείνω αν σας βγάλει ο δρόμος την ημέρα του Αγίου πνεύματος και έρθετε προς το χωριό μας πάρτε και από ένα τσουβάλι σκυλοτροφή τουλάχιστον να να ταΐσουμε τα καημένα τα αδέσποτα.

Με εκτίμηση
Κορωνίδης Δημήτριος
τοπικός σύμβουλος της κοινότητας του Δρέπανου

2 σχόλια στο άρθρο “Ο τοπικός σύμβουλος Δρέπανου Δ. Κορωνίδης για το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο Δρέπανο: «Κύριοι εκεί στο Δήμο Κοζάνης σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο»

  1. Στην διαύγεια έχει αναρτημένα τιμολόγια του δήμου Κοζάνης για την περισυλλογή και περίθαλψη αδέσποτων που θα σας φύγει το καφάσι.
    Αν σταματήσει η περισυλλογή θα σταματήσουν και τα τιμολόγια τι δεν καταλαβαίνετε……….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.