Δήμος Βοΐου: Επίσκεψη του προέδρου ΕΚΑΒ Ν. Παπαευσταθίου στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ασκίου και εξαγγελία της ίδρυσης τομέα ΕΚΑΒ και ΕΤΙΚ



Χαιρετίζουμε την εξαγγελία του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ που θα περιλαμβάνει Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ), στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ασκίου.

Μια ακόμη αξιόλογη κτιριακή υποδομή πρόκειται να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων του Βοϊου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας. Η αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος του Δήμου εξαρχής αποτελεί βασική πολιτική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Η Εγκατάσταση του τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή μας θα βοηθήσει στον καλύτερο συντονισμό και στην αποτελεσματικότερη παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής φροντίδας στους συμπολίτες μας.

Το Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) θα είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη σχεδίων καθώς και για την εφαρμογή τους σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών που προκύπτουν λόγω μαζικών καταστροφών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να υλοποιηθούν αυτές οι εξαγγελίες που αναβαθμίζουν σε μεγάλο βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον Δήμο μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.