Ερώτηση της Καλλιόπης Βέττα στη Βουλή για την ανάγκη διατήρησης τραπεζικού καταστήματος στα Σέρβια



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την ανάγκη διατήρησης τραπεζικού καταστήματος στα Σέρβια.

Η ερώτηση, βασίζεται στην επιστολή του Δήμου Σερβίων προς το αρμόδιο Υπουργείο, στην οποία καταγράφεται η φημολογία για κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή.

Γίνεται αναφορά στον ευρύ κύκλο εργασιών που πραγματοποιεί το κατάστημα, δεδομένου και του γεγονότος της πρόσφατης μείωσης του προσωπικού των ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή.

Παράλληλα, καταγράφεται το μεγάλο πρόβλημα που θα προκύψει στους πολίτες του Δήμου που είναι πελάτες της συγκεκριμένης Τράπεζας καθώς, σε περίπτωση κλεισίματος, θα αναγκάζονται, λόγω της μεγάλης γεωγραφικής απόστασης από το πλησιέστερο κατάστημα, να μετακινούνται έως και 100 χιλιόμετρα για την πραγματοποίηση των συναλλαγών.

Τέλος, γίνεται μνεία στην γενικότερη ανάγκη διατήρησης επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας στην περιοχή, λόγω της μετάβασης σε ένα νέο ενεργειακό καθεστώς.

Γραφείο Βουλευτή​
Καλλιόπη Βέττα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.