Το έργο του Roger Vitrac «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία» διαδικτυακά από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Σφάλμα Χ Γκοντώ



ΒΙΚΤΟΡ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ του Roger Vitrac

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Σφάλμα Χ Γκοντώ με έδρα της τα Ιωάννινα παρουσιάζει για πρώτη φορά το έργο του Roger Vitrac «Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία».

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μετά από δύο χρόνια απουσίας μας από το σανίδι και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που προέκυψαν και να κρατήσουμε ζωντανό ένα έργο που είχε την ατυχία να επιλεγεί λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε διαδικτυακά τον Βικτόρ μας. Ευελπιστούμε πως ακόμα και έτσι θα καταφέρει να φανεί η προσπάθεια, το μεράκι και η αγάπη μας τόσο για τη συγκεκριμένη παράσταση όσο και για το θέατρο εν γένει συστατικά που αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας! 

Σχετικά με το έργο

Ο Βικτόρ Πωμέλ κλείνει σήμερα τα εννέα του χρόνια. Φυσικά, η μητέρα του, ο πατέρας του, οι οικογενειακοί τους φίλοι και ένας σεβάσμιος στρατηγός του Ιππικού του Έθνους παρίστανται προκειμένου να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.
Η λαμπρή βεγγέρα κυλούσε ομαλά μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ιλαρότητας, ενώ όλοι ευτυχείς με το χαμόγελο στα χείλη καμάρωναν τον μικρό Βικτόρ να μεγαλώνει και να προοδεύει!
Ή έτσι θα έπρεπε να κάνουν.
Όμως οι κρυφές τους σχέσεις, οι «προτιμήσεις» και τα μυστικά τους δε θα μπορούσαν να κρύβονται για πολύ ακόμα κάτω από τα ακριβά χαλιά της οικίας Πωμέλ.
Γιατί ο Βικτόρ ξέρει…

Γνήσιος εκπρόσωπος του σουρεαλισμού ο Roger Vitrac συνθέτει με την καυστική πένα του ένα έργο που ρέπει ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα και κατακεραυνώνει την αστική τάξη της εποχής του, τις ψευδαισθήσεις και την εξουσία της.

Ποιοι είμαστε

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Σφάλμα Χ Γκοντώ είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε και δραστηριοποιείται στα Γιάννινα από το φθινόπωρο του 2007. Τα μέλη της είναι πολίτες της πόλης των Ιωαννίνων και φοιτητές που ζουν και συμμετέχουν στα δρώμενα της ηπειρωτικής πρωτεύουσας. Από την πρώτη στιγμή της σύστασής της η ομάδα είχε ως στόχο το ανέβασμα παραστάσεων, που απευθυνόταν στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Ως εκ τούτου, από το 2009 έχει μια σταθερή παρουσία στον πολιτιστικό χάρτη των Ιωαννίνων και η προσέλευση του κόσμου, που κάθε χρόνο μεγαλώνει, αποτελεί για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Ημέρες και ώρες προβολών :

Τετάρτη 16/6
Πέμπτη 17/6
Παρασκευή 18/6
Σάββατο 19/6
Κυριακή 20/6
Δευτέρα 21/6
Τρίτη 22/6
Τετάρτη 23/6
Πέμπτη 24/6
Παρασκευή 25/6
Σάββατο 26/6
Κυριακή 27/6
Δευτέρα 28/6

Διαθέσιμο όλες τις ώρες.

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr  

https://www.ticketservices.gr/event/victor-i-ta-paidia-stin-eksousia-online-streaming/ 

Η παράσταση Βικτόρ ή τα παιδιά στην εξουσία θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 16/6 έως την Δευτέρα 28/6, ανοιχτή όλες τις ώρες.

Καλή θέαση!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.