Με 100% πληρότητα η λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Κοζάνης



Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές είχαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου. Παρόντες ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Κυριακίδης, καθώς και ο Διευθυντής Γιώργος Μπιλιώνης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2476Β/10-6-2021) για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών με το σύνολο των εκθετών τους, με απόσταση 1 μέτρου ανάμεσα στους πάγκους. Στόχο αποτέλεσε η ενημέρωση των επαγγελματιών και η συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κ. Κυριακίδης τόνισε για ακόμη μια φορά, στους εκπροσώπους των σωματείων την αναγκαιότητα εφαρμογής του κανονισμού λειτουργίας της λαϊκής αγοράς και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας που υποχρεώνει η νομοθεσία. Επίσης, επεσήμανε πως μόνο μέσα από τη συνεργασία και με την καλή διάθεση όλων μας, θα αντιμετωπισθούν τα όποια προβλήματα δημιουργούνται, ενώ υπογράμμισε ότι «Επανερχόμαστε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα στην κανονικότητα, με την πληρότητα στο 100%. Εύχομαι τα επιδημιολογικά δεδομένα να επιτρέψουν να συνεχίσουμε με όλους τους επαγγελματίες από εδώ και στο εξής».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.