Στοίχημα: Με το συχνότερο σημείο του Euro 2020



Δεν μας βγήκε το χθεσινό ποντάρισμα πάνω στην κάρτα του Βίντα. Μικρό το κακό, βέβαια, όπως και το ποντάρισμα. Εχω τονίσει πολλές φορές πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα κερδίσουμε κάθε ημέρα, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πότε θα πρέπει να ποντάρουμε δυνατά ή πιο χαλαρά.

Ο χειρισμός του stake (ποντάρισμα), η διαχείριση της κάβας μας και ο τρόπος παιχνιδιού είναι πράγματα που στο τέλος είναι ικανά να διαμορφώσουν το +/- της κάβας μας.

Το Σάββατο πραγματοποίησα το μεγαλύτερό μου φετινό bet (50 μονάδες). Σε μία τόσο ιδιαίτερη σεζόν, στην οποία βρήκαμε πολλά value, στημένα παιχνίδια και άλλου είδους bet εγώ επέλεξα να πάω σε max bet στο τέλος της (σεζόν) και ποντάροντας… φάουλ (σε απόδοση 1.77 αντί για 1.25)!

Είπαμε, δεν έχει σημασία τι παίζεις, αλλά σε τι απόδοση το παίζεις. Το στοίχημα είναι μαθηματικά. Ποντάρεις όταν βρίσκεις απόδοση μεγαλύτερη απ’ αυτήν που πιστεύεις ότι είναι η fair. Και μεγαλύτερη απόδοση είναι το 1.85 από το 1.80, σωστά; Είναι όμως και το 1.77 από το 1.25. Εδώ, έρχεται η ικανότητα του κάθε παίκτη να κρίνει σωστά αρχικά και μετέπειτα να πάρει την απόφαση να τοποθετήσει το σωστό ύψος πονταρίσματος.

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη για τους Αγγλους

Η χθεσινή είδηση, φυσικά, ήταν η παρθενική νίκη των Αγγλων σε πρεμιέρα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εσπασαν… την κατάρα και δεν ξέρω αν μπορούν σε ένα τουρνουά να σπάσουν και την μεγαλύτερη, αυτήν που τους θέλει να μην έχουν κατακτήσει ποτέ στην ιστορία τους Euro.

Είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε τις ομάδες, σίγουρα κάποιες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις (π.χ Ιταλία και Βέλγιο) αλλά θεωρώ πως πρέπει να περιμένουμε να τις (ξανά)δουμε σε πιο δυνατά τεστ.

Οι Αγγλοι εχθές σίγουρα δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά πέτυχαν μία σπουδαία νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτα, ψυχολογικούς και όλα αυτά που τόνισα παραπάνω και μετέπειτα η νίκη αυτήν δεν ήρθε κόντρα σε κάποιον τυχαίο αντίπαλο, αλλά την φιναλίστ του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018.

Οι Κροάτες δεν είναι ούτε Ρώσοι, ούτε Τούρκοι. Σίγουρα δεν βρίσκονται στο επίπεδο του 2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Προγνωστικά Δευτέρας

Θα τα πάρω με την σειρά εκφράζοντας σε καθένα μία άποψη, με βάση όσα γνωρίζω και έχω δει από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους σε Προκριματικά και Nations League.

Σκωτία – Τσεχία

Εντός έδρας αγωνίζονται οι Σκωτσέζοι και αυτό είναι ένα σαφέστατα μεγάλο συν για πρεμιέρα. Πόσο, μάλλον, όταν είναι αήττητοι στο 76% των παιχνιδιών που έχουν δώσει στο «Χάμπτεν Παρκ».

Στα μείον ότι τους λείπει η εμπειρία, καθώς είναι η 1η μεγάλη διοργάνωση που λαμβάνουν μέρος μετά το 1998 (Παγκόσμιο Κύπελλο). Εν αντιθέσει με την Τσεχία που έχει συμμετέχει σε κάθε Ευρωπαϊκή διοργάνωση τα τελευταία έτη.

O άσος άνοιξε ως ελαφρύ φαβορί (λόγω έδρας κυρίως), γύρισε αουτσάιντερ και τώρα ξαναγνωρίζει πτώση παίρνοντας τιμές ελαφριού φαβορί.

Πολύ σημαντική αναμέτρηση, καθώς με νίκη αμφότερες θέτουν βάσεις για πρόκριση ακόμα και ως μία από τις καλύτερες τρίτες, σκεπτόμενοι μελλοντικά.

Για μένα το πλεονέκτημα της έδρας εξισορροπείται από την ποιοτική ατομική ανωτερότητα των Τσέχων. Ανάμεσα σε «Χ ημίχρονο» και g/g βρίσκομαι, με την σημείωση ότι τα 6/7 έως τώρα παιχνίδια στο Euro2020 ολοκληρώθηκαν με ισοπαλία στο ημίχρονο.

Πολωνία – Σλοβακία

Φαβορί οι Πολωνοί, αλλά το 1.72 στον άσο δεν αντιπροσωπεύει την δυσκολία της αναμέτρησης.

Οι Σλοβάκοι τα έχουν πάει αρκετά καλά στα τελευταία τους τεστ έχοντας βελτιώσει αρκετά τις αμυντικές αδυναμίες των τελευταίων ετών.

Οι Πολωνοί βασίζονται στον Λεβαντόφσκι, αλλά πέρα από ότι ο Πολωνός φορ πρέπει να τροφοδοτηθεί για να σκοράρει, προέρχεται από τραυματισμό και ίσως χρειαστεί χρόνο για να ξαναβρεί την φόρμα του.

Πιθανή και εδώ η ισοπαλία στο πρώτο μέρος, σε τιμές πάνω από τον διπλασιασμό.

Ισπανία – Σουηδία

Σωστό φαβορί οι Ισπανοί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για αποδόσεις 1.30 σε κορυφαία διοργάνωση.

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε είναι πως τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής στο Euro2020.

Οι Ιταλοί στην πρεμιέρα (1.40), οι Βέλγοι (1.80), οι Αυστριακοί (1.75), οι Αγγλοι (1.50) και οι Ολλανδοί (1.50).

Μοναδικά σπασίματα οι Ελβετοί που δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των γκραν φαβορί και οι Δανοί που προφανώς επηρεάστηκαν από την περιπέτεια του Ερικσεν.

Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και οι Ισπανοί, αλλά δεν έχει νόημα να συζητάμε.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα Interwetten:

14/6 – 16:00 – Σκωτία – Τσεχία: Χ ημίχρονο (1.95)

14/6 – 19:00 – Πολωνία – Σλοβακία: Χ ημίχρονο (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 4.10 ποντάρισμα 15 μονάδων

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες Euro 2020 αλλά και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.