«”Γιατί το έκανες όλο αυτό;” – “Ένας Εφοριακός λιγότερος, θα έρθει και η σειρά σας”» – Τι είπαν οι Αστυνομικοί στο δικαστήριο – Τι ανέφερε για την Αστυνομία ο δράστης της επίθεσης με το τσεκούρι



Κατά το τέλος της ακροαματικής  διαδικασίας της συγκλονιστικής δίκης από την αιματηρή επίθεση με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης, κατέθεσαν οι τρεις Αστυνομικοί.

Την ημέρα του συμβάντος η Αστυνομία έφτασε ακριβώς σε δύο λεπτά στο σημείο. Όπως ανέφεραν οι τρεις Αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν μια λίμνη αίματος στις σκάλες. «Καταλάβαμε ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί, υπήρχε αίμα παντού». Στη συνέχεια δεν πίστευαν αυτό που και οι ίδιοι έβλεπαν, τη φρίκη που επικρατούσε.

Όταν συνέλαβαν τον δράστη, ο ένας Αστυνομικός της Ομάδας Δίας τον ρώτησε χαρακτηριστικά: “Γιατί το έκανες αυτό;”, ενώ εκείνος ψύχραιμος, φαίνεται να απάντησε, “ένας εφοριακός λιγότερος, θα έρθει και η σειρά σας”.

Στην κατάθεση των τριών αστυνομικών, κατατέθηκε ότι ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, όπου είχε σπάσει ένα ΑΤΜ και ένα παρκόμετρο, ενώ συμπτωματικά ήταν οι ίδιο αστυνομικοί που τον είχαν συλλάβει και τότε.

Τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σακίδιο του δράστη την ημέρα της αιματηρής επίθεσης, όπως συμπλήρωσαν οι αστυνομικοί δεν δικαιολογούνται και δείχνουν μια ξεκάθαρη πρόθεση για επίθεση.

Μεταξύ άλλων, εκτός από το τσεκούρι που ήταν το φονικό αντικείμενα, στο σακίδιο του κατηγορούμενου βρέθηκε ένα μαχαίρι σε θήκη και ένας σουγιάς.

Ο κατηγορούμενος στο τέλος απηύθυνε ερωτήσεις στους Αστυνομικούς, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τον είχαν στοχοποιήσει μετά από την πρώτη σύλληψη για το συμβάν με το ΑΤΜ, γεγονός που αναιρέθηκε από τους Αστυνομικούς.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.