Εξιχνιάστηκε υπόθεση από τον Δεκέμβριο του 2019 μεταφοράς ναρκωτικών στα Γρεβενά – 3 αλλοδαποί οι δράστες



Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ατόμων και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τους

Η πολύμηνη, ενδελεχής και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης μεταφοράς ακατέργαστης κάνναβης, που εντοπίστηκε σε περιοχή των Γρεβενών το Δεκέμβριο του 2019 και την ταυτοποίηση των στοιχείων τριών (3) αλλοδαπών, ηλικίας 31, 36 και 46 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, είχαν εντοπίσει την 15-12-2019, σε περιοχή των Γρεβενών, δύο (2) άτομα να κινούνται πεζή, τα οποία αντιλαμβανόμενα τον επικείμενο έλεγχο, τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενα το σκότος και το δύσβατο της περιοχής, εγκαταλείποντας έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος περιείχε -17- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -15- κιλών και -830- γραμμαρίων.

Σε βάρος των ανωτέρω ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.