Συνάντηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση



Η ανέγερση εστιών για τη φιλοξενία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποτέλεσε το θέμα της συνάντησης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητή Θεόδωρου Θεοδουλίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.) κ. Ορέστη Καβαλάκη και τον Βουλευτή της Π.Ε. Κοζάνης κ. Γεώργιο Αμανατίδη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προετοιμασία του τεχνικού φακέλου για την ωρίμανση του έργου προκειμένου αυτός να υποβληθεί στην αρμόδια διυπουργική επιτροπή. Με το φιλόδοξο αυτό έργο, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσω ΣΔΙΤ, θα αυξηθεί σημαντικά ο υφιστάμενος αριθμός κλινών ενισχύοντας τις υποδομές φοιτητικής μέριμνας στις πόλεις που λειτουργεί το ίδρυμα.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας εξελίσσεται σε ένα κοινωνικά ευαίσθητο πανεπιστήμιο, δίνοντας προτεραιότητα στην αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του, με έμφαση στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και απώτερο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαμονής των φοιτητών/τριών του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.