Κώστας Στόκκος γιατρός στο Νοσοκομείο Κοζάνης: «Περίεργες καταστάσεις που χρήζουν απαντήσεων – Γίνονται προσπάθειες υπονόμευσης της λειτουργίας της ΜΕΘ»

Σε περίεργες καταστάσεις που χρήζουν απαντήσεων αναφέρεται ο γιατρός καρδιολόγος του νοσοκομείου Κοζάνης, κ. Κώστας Στόκος με ανάρτηση του, ενώ κάνει λόγο και για προσπάθειες υπονόμευσης της λειτουργίας της ΜΕΘ.

Αναλυτικά:

“Μετάθεση του Διευθυντή του ΤΕΠ με ειδικότητα Αναισθησιολογίας, στο ΕΚΑΒ λίγες ημέρες πριν έρθει το πρώτο περιστατικό COVID στο νοσοκομείο Κοζάνης το 2020. To αποτέλεσμα ήταν το ΤΕΠ να μείνει ακέφαλο και μετέωρο. Η άνευ αιτιολόγησης και ερείσματος νομιμότητας τοποθέτηση του Διευθυντή του ΤΕΠ στο ΕΚΑΒ σε ρόλο ασκούντος κυρίως διοικητικά καθήκοντα, αφήνοντας το ΤΕΠ στον «αέρα». Με ότι αυτό συνεπάγεται με την έναρξη της Πανδημίας.

Και δεν φτάνει αυτό το νοσοκομείο έχει μείνει ακάλυπτο από αναισθησιολόγο τόσο καρό, ενώ θα μπορούσε ο Διευθυντής του ΤΕΠ να καλύψει μεγάλο κενό. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες υπονόμευσης της λειτουργίας της ΜΕΘ από τους υπευθύνους με κάποιους από αυτούς να ισχυρίζονται ανοιχτά πλέον ότι η ΜΕΘ πρέπει να κλείσει!!!

Γιατί γίνονται όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω…Η λειτουργία της ΜΕΘ μέχρι στιγμής ήταν αρκετά καλή με πολύ καλά αποτελέσματα που δεν έχουν ζηλέψουν από τριτοβάθμια και τεταρτοβαθμια νοσοκομεία της χώρα

Κάποια πρέπει να δώσουν απαντήσεις!!!’

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Κώστας Στόκκος γιατρός στο Νοσοκομείο Κοζάνης: «Περίεργες καταστάσεις που χρήζουν απαντήσεων – Γίνονται προσπάθειες υπονόμευσης της λειτουργίας της ΜΕΘ»

  1. Σουρδος ως το τελος

    - Edit

    Απαντήστε

    Οι περισσότεροι πλέον ξέρουν γιατί κάποιοι διοικητικοί και γιατροί, θέλουν να κλείσει η ΜΕΘ. Όλα είναι συμφέροντα. Και το χειρότερο είναι, ότι πάλι ο πολίτης της πόλης θα το πληρώσει το μάρμαρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.