Συνελήφθη 22χρονος σε περιοχή των Γρεβενών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών – Σύλληψη 46χρονου στη Φλώρινα που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του



Συνελήφθη χθες (29-05-2021) το πρωί σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 22χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος, κατά το τελευταίο δίμηνο του περασμένου έτους, προέβη σε δεκαπέντε (15) συναλλαγές ναρκωτικών ουσιών, κατά τις οποίες διακινήθηκαν τουλάχιστον -118- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και έτερες άγνωστες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ εκτιμάται ότι ο ανωτέρω αποκόμισε κέρδος τουλάχιστον -1.180- ευρώ.

Ακολούθως, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -10,6- γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα sim, που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Σύλληψη 46χρονου στη Φλώρινα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (29-05-2021) το μεσημέρι στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 46χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή του 2ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για εγκληματική οργάνωση, απάτη από κοινού κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία με χρήση από κοινού κατ’ εξακολούθηση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες από κοινού κατ’ εξακολούθηση και παράβαση νομοθεσίας περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

O συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.